Bel: 06 - 25077484

TEAMSESSIES

Met het bedrijf een dagje brainstormen op de heide of wellicht karten, bowlen of beachvolleyballen om de teamspirit er weer een beetje in te krijgen? Stress-proof pakt het heel anders aan! Wij gaan met onze teamuitjes bewust op zoek naar de diepgang om ook écht het verschil te kunnen maken in uw bedrijf. Wij organiseren bijzondere en inspirerende teamdagen die uitdagen, verbinden, verbazen en waarover uw teams nog lang zullen napraten.

Het unieke van de teamsessies van Stress-proof is dat we teambuilding op een speelse en educatieve wijze aan het thema stress verbinden en op deze manier stress op de werkvloer bespreekbaar maken.

Locaties

En omdat wij vinden dat nieuwe oplossingen en duurzame verbeteringen het beste gerealiseerd kunnen worden buiten de bekende, vertrouwde werkomgeving waar al eerder ‘oude’ gedachten bedacht zijn, organiseren wij teamuitjes op verschillende (buiten)locaties met ieder zijn eigen sfeer en kenmerken: in het bos, op het strand of op het water.

Deelnemers aan een teamsessiedag bij Stress-proof krijgen niet alleen een helder inzicht in de neurologische kant van het fenomeen stress, maar krijgen ook de tools aangereikt om de signalen van (te) veel stress te herkennen. Zowel bij henzelf als op de werkvloer. Cursisten worden positief verleid na te denken over stress. Ze worden zich bewust wat stress met hen doet en met elkaar als collega’s. Ze leren inzien wat negatieve communicatie voor effecten heeft, zelfs op je brein. Maar ook wat positieve communicatie voor een bedrijf kan doen.

In het bos


in het bos

Stayokay Soest en Bunnik

Schitterende designhostels in ’t bos.

Stayokay Soest en Bunnik liggen beiden centraal in Nederland en zijn uitstekend bereikbaar per trein of auto. Het designhostel in Soest ligt op een ruim bosrijk terrein nabij de Soester Duinen. Wandelen, fietsen, outdooractiviteiten, sporten, vergaderen, cultuur snuiven of een dagje naar Utrecht of Amersfoort; je kunt alle kanten uit.

Het designhostel is in 2012 helemaal vernieuwd en biedt alle moderne faciliteiten voor een comfortabel verblijf. Zowel gezinnen als groepen en bedrijven voelen zich hier thuis. Ontmoet elkaar in een gemoedelijke sfeer aan de bar, in het restaurant, op het terras of aan het kampvuur!

Stress-proof heeft voor uw teams beschikking over de mooiste ruimtes. Laat u door onze personal trainer meenemen naar het bos voor een pittige bootcamp.

Op het strand


strand

SunSeaBar in Wijk aan Zee

SunSeaBar in Wijk aan Zee, een strandpaviljoen met prachtig uitzicht over onze Noordzee. De plek voor heerlijk eten in een ontspannen sfeer, zakelijke meetings, bruiloften en al het andere moois wat er te vieren valt.

Het stand is bij uitstek de plek om inspanning met ontspanning te combineren. Alleen al de aanblik van de zee brengt u direct in een andere stemming dan uw werkomgeving. Jeroen van Wensveen heeft de perfecte bootcamp tools die u en uw team zullen verrassen. Een dagje team-ontstressen eerste klas!

Op het water


op het water

Restaurant Bon aan de Vinkeveense plassen

Café-restaurant Bon, direct gelegen aan de Vinkeveense Plassen is een unieke plek om tijd door te brengen. Het is gelegen aan de Proostdijersluis nabij het prachtige natuurgebied Botshol. Restaurant is al 85 jaar een thuishaven voor vele watersporters tussen Amsterdam en Utrecht. Het is de ontmoetingsplek voor (watersport)vrienden en bekenden, landelijk en, zoals wij dat noemen, het best geheim bewaarde plekje van Vinkeveen. De keuken serveert eerlijke gerechten van dagverse producten, steeds vaker uit de nabije buurt.

Vanaf deze locatie kunt u kiezen om tijdens het sportieve gedeelte van het programma roeiboten te huren op weg naar een bootcamp op een eiland. Ook suppen behoort tot de mogelijkheden; ontspannen door inspanning onder begeleiding van onze instructeur Jeroen van Wensveen

C’est bon chez Bon, al bijna 90 jaar!

 

Stayokay Bunnik

SunSeaBar-Wijk-aan-Zee

Restaurant Bon aan de Vinkeveense plassen


Leefstijl

Naast bewustwording van het fenomeen stress, wordt in de teamsessies van Stress-proof veel aandacht besteedt aan een gezonde leefstijl. Gezond bewegen is, afgewisseld met voldoende rust essentieel om stress te reduceren. Daarom vormt een inspirerende buitentraining van de personal trainer van Stress-proof, Jeroen van Wensveen een vast onderdeel van het programma. De trainingen worden aangepast aan de locatie. Jeroen zal daarnaast voorlichting geven over gezonde voeding. Ook gezonde voeding speelt een niet onderschatte rol in de aanpak van stress.
De dag wordt informeel afgesloten met een gezonde borrel en met deelnemers die kunnen terugkijken op een mooie, inspirerende en leerzame dag. Een dag waarop ze hebben geleerd stressoren te leren herkennen en aan te pakken. Een dag waarop ze een stukje stress-bewustwording hebben mogen ervaren. Ze zijn op een positieve manier meer over zichzelf en over hun collega’s te weten zijn gekomen. Ze voelen zich weer betrokken bij elkaar en bij het bedrijf.