Bel: 06 - 25077484

TRAININGEN

‘’Een psychosociale gezonde werkomgeving is een uitdagende en ondersteunende werkomgeving waarin werknemers gestimuleerd worden en waarin ze worden aangemoedigd zich te ontwikkelen en zo goed mogelijk te presteren.’’ Onze trainingen zijn zo opgebouwd dat ze deze visie ondersteunen.

 

Feedback als krachtig
instrument


Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan.

In deze interactieve training gaat u aan de slag met communicatievaardigheden en leert u op een effectieve manier feedback te geven en te ontvangen. De trainer daagt u uit om u open te stellen om zo meer inzicht te krijgen op het effect van gedrag in een team. Er worden concrete en praktische tools geboden om vaardiger en opener te communiceren. Dit zal direct effect hebben op uw dagelijkse praktijk.

Tijdsduur: 2 x 3 uur

Situationeel leidinggeven als motivator.


Zoveel mensen, zoveel wensen! Een bekende uitspraak die ten grondslag ligt aan de training situationeel leidinggeven. De leidinggevende leert door te variëren in zijn/haar stijl van leidinggeven de optimale kwaliteit van de medewerker te benutten. Het zelfvertrouwen en de competenties van de medewerker zullen toenemen. Er ontstaat een positief en motiverende werksfeer waar open communicatie de boventoon voert.

Uw leidinggevenden leren aan de hand van een model te variëren in hun stijl. De trainer vraagt dit direct te toetsen in de praktijk zodat men werkt met aansprekende voorbeelden van de werkvloer.

Tijdsduur: 4 x 3 uur

Met DISC op naar transparantie in teams.


DiSC kan leidinggevende en medewerkers helpen om hun eigen gedrag beter te begrijpen, te leren hoe en wanneer gedrag aan te passen, hun communicatie effectiever te laten verlopen, verschillen te waarderen, individuele en teamprestaties te verbeteren en conflicten te verminderen. Het helpt managers, coaches, trainers en verkopers om de behoeften, prioriteiten en drijfveren van anderen te begrijpen om zo een gezond werkklimaat te creëren of te behouden.

Aan de hand van een persoonlijk of team profiel laat de trainer zien hoe de verhoudingen zijn in een team. Door te kennen, herkennen en erkennen gaat u op weg naar een open en positief werkklimaat.

Tijdsduur 2 x 3 uur

Teambuilding: De factor C & Buffers op het werk.


Onze trainers zijn gespecialiseerd in diverse vormen van teambuilding. Als een team in staat is elkaar in lastige situaties te ondersteunen (de factor Collega optimaal werkt) kunnen zij als buffers sociale steun bieden en zullen stressoren minder snel oplopen tot negatieve stress.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden van teambuildsessies.